Івано-Франківськ

Врятувати життя бійцям: 102-га окрема бойова бригада ТРО запустила підписку на виробництво FPV-дрони і РЕБ

Підписка - це можливість на постійній основі допомагати рятувати життя нашим бійцям та нищити ворога.

unnamed 4

В Івано-Франківській області запустили проєкт нарощування виробництва ударних FPV-дронів “Ворон” та РЕБів для 102-гої бригади ТРО. Оформити підписку можна на сайті 102.if.ua

102-га окрема бойова бригада ТРО Івано-Франківська зараз воює на лінії зіткнення.

Бригада потребує надійного та постійного постачання дронів та РЕБів (систем захисту від ворожих літальних апаратів).

І з цією метою було розроблено та запущене виробництво FPV-дронів “Ворон”, які себе вже добре зарекомендували на полі бою.

“А завдяки оперативному звʼязку з пілотами 102-гої бригади, які керують “Воронами” на передовій, відбувається постійний процес їх вдосконалення. Всі дрони перед відправленням на фронт проходять складний процес тестування. Аналогічний процес виробництва та вдосконалення моделей побудований і щодо РЕБів, потреба в яких протягом останніх кількох місяців суттєво зросла через те, що ворог значно наростив виробництво власних дронів. Кожен РЕБ — це потенційно врятовані життя наших бійців”, – кажуть у бригаді.

Масштабування виробництва можливе лише за умови планового постійного фінансування. Щоб досягти цього, в бригаді прийняли рішення піти шляхом підписки.

Як підписатися?

  • Щоб підписатись, необхідно зайти на сайт 102.if.ua
  •  клікнути “Підтримай наших”
  • обрати суму 200, 500 або 1000 грн, яка щомісяця списуватиметься з вашої картки.

“Бригада налагодила співпрацю з фондом “Повернись Живим”. Кошти, зібрані через сайт 102.if.ua, акумулюватимуться на рахунку Фонду. Це гарантуватиме, що 100% зібраних коштів йтимуть на закупівлю комплектуючих для дронів у перевірених постачальників. Верифікацію закупівель теж здійснюватиме Фонд “Повернись Живим”. Це гарантує їх якість та низьку ціну”, – додать у бригаді.

У 102-ій проходять службу тисячі вихідців з Івано-Франківської області. Всі вони мають друзів, сусідів чи колег по роботі, які готові їм допомогти. В бригаді впевнені, що багато з них оформить підписку. Адже ціна цієї підтримки — врятовані життя та наближення перемоги.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено