Івано-Франківськ

Понад 33 тисячі гривень зняли псевдобанкіри з рахунку калушанки

Жінці повідомили, що нечебто з її рахунку намагаються зняти гроші.

шахраї

Мешканку Калуша ошукали шахраї. Жінка розповіла поліцейським, що до неї зателефонував незнайомець, який представився працівником банку.

Про це повідомляє поліція Калущини, пише ПІК.

“У телефонній розмові псевдобанкір повідомив, що з карток жінки аферисти намагаються зняти грошові кошти. Для збереження грошей заявниці треба виконати певні дії в додатку банку, що вона і зробила. Опісля з її рахунків пройдисвіти зняли понад 33 000 гривень”, – йдеться у повідомленні.

Важливі поради:

  • Якщо вам телефонує нібито працівник банку, то у такому випадку рекомендуємо припинити розмову та самому передзвонити в банк за номером, вказаним на зворотному боці банківської картки, або особисто відвідати відділення банку.
  • По телефону нікому не розповідайте ніяких відомостей зі своєї картки. Пам’ятайте: справжній банківський працівник не має права питати у вас секретні дані картки і ніколи цього не робитиме.
  • Якщо ви стали жертвою шахраїв в інтернеті, перше, що потрібно зробити – звернутися в поліцію. Зателефонуйте за номером 102 або вирушайте до найближчого відділення поліції, зібравши всі докази факту шахрайства.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено