Івано-Франківськ

Шмигаль у США зустрівся з американським бізнесом: про що говорили

Головна тема візиту - залучення американських інвестицій.

IMG 20240417 083234 605 scaled

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запропонував партнерам із США створити наглядову раду для урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, про це він написав у телеграмі за підсумками візиту до Сполучених Штатів 16 квітня.

«Туди увійдуть керівники американських компаній. Це дозволить покращити нашу співпрацю, залучити нові американські інвестиції на наш ринок та сприятиме операційній роботі американських компаній в Україні на щоденній основі», – йдеться у повідомленні.

Шмигаль зазначив, що провів зустріч з американським бізнесом, де головною темою стало залучення американських компаній та інвестицій в Україну.

IMG 20240417 083535 605 scaled

«Маємо багато перспективних проєктів. Експорто-імпортний банк США надає 3 мільярди доларів для фінансування контрактів і проєктів в Україні», – розповів прем’єр.

Також очільник уряду додав, що провів зустріч із представниками деяких найбільших американських компаній, які хочуть інвестувати в Україну або вже ведуть бізнес-діяльність.

“Основною передумовою для покращення інвестиційного клімату є надання Україні додаткових систем ППО”, – йдеться у повідомленні.

 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено