Івано-Франківськ

Поради щодо вибору дивану для підлітка

У підлітковому віці якість сну та нічного відпочинку безпосередньо впливають на успішність дитини, а також настрій та самопочуття.

dyvany dlya molodi scaled

Для того, щоб правильно облаштувати кімнату підлітка, потрібно врахувати думку не лише батьків, але й самої дитини. Звісно, у цьому просторі обов’язково варто поставити універсальні меблі, котрі будуть додавати приміщенню комфорту. Мова йде саме про підлітковий диван, який окрім того, що має чимало переваг, дійсно вважається невіддільною частиною дитячої. Тому перед тим, як купити підлітковий диван, варто спочатку ознайомитися з асортиментом меблів, перейшовши за посиланням https://ddn.ua/ua/dyvany-dlya-molodi.html, а також взяти до уваги деякі важливі моменти.

Ключові характеристики

У підлітковому віці якість сну та нічного відпочинку безпосередньо впливають на успішність дитини, а також настрій та самопочуття. Саме тому меблі у дитячій мають об’єднувати у собі декілька важливих характеристик. До їхнього числа належать наступні:

  1. Безпека. Це поняття має на увазі відсутність гострих кутів, які можуть травмувати підлітка.
  2. Надійність. Підростаюче покоління не любить сидіти на місці, проводить активно свій вільний час. Саме тому меблі мають витримувати чималі навантаження.
  3. Великі габарити. Широкі моделі нададуть відчуття комфорту. До того ж на широкому сидінні буде зручно розміститися всім друзям.
  4. Ортопедичний матрац. Така основа допоможе анатомічно підтримувати тіло у правильному положенні, що дуже добре впливає на здоров’я дитини.
  5. Простота використання. Через те, що дітям буде важко впоратися зі складними механізмами, краще обирати максимально прості моделі.

Різновиди диванів для підлітків

Виробники пропонують певні моделі підліткових меблів. Найпопулярнішими вважаються:

  1. Тахта. Невеликий за габаритами диван зі спинкою. Остання може бути відсутня взагалі.
  2. Софа. Такий диван має спинку та підлокітники, розташовані на одному рівні. Спальне місце відрізняється помірною жорсткістю, що гарно вплине на поставу підлітка.
  3. «Горище». Такі меблі – дворівневі. Знизу розташований сам диван, а вгорі – окреме спальне місце. Таким чином, вдень для відпочинку чи прийому гостей можна користуватися нижньою частиною, а вночі – верхнім ярусом.

Механізми трансформації

Якщо говорити про механізми, завдяки яким відбувається трансформація підліткових диванів, то їх, на відміну від дорослих, лише три:

  1. Акордеон. Для того, щоб привести механізм в дію, слід докласти трошки сили і витягнути на себе сидіння, за ним потягнеться й спинка.
  2. Клік-кляк. При піднятті сидіння відбувається певне клацання. При цьому спинка одномоментно опускається. Таким чином, ви отримуєте досить комфортне широке спальне місце.
  3. Викочування. Під сидінням знаходиться додатковий лежак, який викочується та піднімається до основного рівня дивана.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено