Івано-Франківськ

Внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині загинули семеро людей, ще 25 – постраждали (ФОТО)

Постраждали 26 людей.

photo 2024 04 19 09 03 51 scaled

Сьогодні вночі російські військові завдали масованого ракетного удару по Дніпропетровщині.

Як повідомили в ДСНС, загинули семеро людей, пише ПІК.

“За уточненою інформацією, загинуло 7 осіб, у тому числі 2 дитини. 26 людей постраждали, із них 1 дитина. Роботи тривають”, – йдеться у повідомленні.

На Синельниківщині загинули 14-річна дівчинка і восьмирічний хлопчик. Пошкоджені зо три десятки приватних будинків, чотири практично зруйновані.

Загалом з 16 постраждалих у Дніпрі, половина – в лікарні. Всі в стані середньої тяжкості. У людей осколкові поранення, перелами, гематоми, різані рани.

У Кривому Розі троє поранених. З них двоє – в лікарні в стані середньої тяжкості, зазначив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

В “Укрзалізниці” зазначили, що росія  обстріляла залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Внаслідок атаки поранені семеро залізничників під час виконання службових обов’язків.

Загинула чергова по будинку локомотивних бригад Оксана Стороженко. У неї залишились двоє синів 17 та 15 років.

“Висловлюємо щирі співчуття рідним Оксани та зобов’язуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку її дітям. Також надамо допомогу всім пораненим залізничникам та їхнім родинам. Наразі їхній стан стабільний, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено