Івано-Франківськ

У ТЦК розповіли, що інколи ухилянтів “здають” їхні дружини

Таким способом жінки намагаються розв'язати сімейні мелодрами.

В ТЦК розповіли, що інколи ухилянтів "здають" їхні дружини

Працівники ТЦК розповіли, що інколи ухилянтів “здають” їхні рідні, зокрема дружини. Про такі випадки розповіли співробітники Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на Вінниччині, пише ПІК з посиланням на УНІАН.

Працівниця Вінницького обласного ТЦК та СП Катерина Губрій розповіла, що українці звертаючись до ТЦК іноді намагаються розв’язати особисті проблеми.

“Бувало, що телефонує жінка і каже, що в неї чоловік – ухилянт, чи можемо його мобілізувати. Але ми так не працюємо. Нам і без того вже створили імідж карального органу”, – пояснила вона.

Військовозобов’язані українці часто самі доводять ситуацію до критичної, наприклад, коли вчасно не поновлюють броні. Найбільше сперечаються саме заброньовані особи. Вони таким чином самостверджуються, бувши впевненими, що їх не мобілізують.

У ТЦК кажуть, що причина погіршення ставлення до них з боку українців – нестача належної комунікації. З ненавистю та злобою населення зіткнулися насамперед учасники бойових дій, які прийшли працювати в ТЦК після поранень на фронті. Замість подяк за захист вони інколи чують у свій бік прокльони.

“Кажуть: “Чого ти повернувся, чого тебе там не вбили, що тепер тут повістки роздаєш?”. Я минулого року, коли був після шпиталю у відпустці, мене люди вітали, а тепер багато хто і не вітається”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено