Івано-Франківськ

У Бурштині на найбільших неплатників за вивіз сміття готують позов до суду

Стан оплати за вивіз сміття у громаді останнім часом дуже погіршився.

У Бурштині на найбільших неплатників за вивіз сміття готують позов до суду

У Бурштині на найбільш злісних неплатників за вивіз сміття, в тому числі й в селах громади, КП «Еко-Сервіс» готує позови до суду. Про це йшлося на нараді із старостами сіл громади, пише ПІК.

“Під час опрацювання домогосподарств у населених пунктах багато із мешканців кажуть, що сміття не мають. Проте, відходи продукують всі: хтось більше, хтось – менше. Тож необхідно також працювати і над свідомістю та обізнаністю людей, інформувати їх про шкоду, яку вони завдають навколишньому середовищу, просто викидаючи сміття будь-де”, – йдеться у повідомленні міської ради.

Кожна людина, кожна сім’я продукує сміття і повинна дбати про те, щоб сміття було вивезене, а не влаштовувати стихійні сміттєзвалища у селі. Старости кажуть, що такі випадки непоодинокі. Особливо яскраво це підтвердилося після весняного прибирання.

«Підприємство, яке займається вивезенням та захороненням сміття мусить за це отримувати відповідні кошти, які покриватимуть усі витрати», – наголосив заступник міського голови Іван Драгун.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено