Івано-Франківськ

798 доба війни: на Бахмутському напрямку захисники відбили 33 ворожі атаки

Розпочалася сімсот дев’яносто восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 122 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 61 авіаційний удар, здійснив 129 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Куп’янському напрямку воїни відбили шість атак в районах населених пунктів Берестове, східніше Копанки Харківської області; Стельмахівка Луганської області.
  • На Лиманському напрямку відбили 21 атаку, здійснену противником в районах Новоєгорівки, Греківки, Макіївки, Невського та Серебрянського лісництва на Луганщині та Тернів Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 33 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Роздолівка, Спірне, Новий, Кліщіївка, Андріївка, та Часів Яр Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку, захисники відбили 33 атаки в районах населених пунктів Архангельське, Керамік, Сокіл, Уманське, Семенівка, Яснобродівка та  Нетайлове Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Парасковіївка та Урожайне Донецької області, де ворог 18 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог п’ять разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області; Роботиного та південно-західніше Білогір’я Запорізької області.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу та зенітно-ракетний комплекс противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено