Івано-Франківськ

Антициклон впевнено розташувався в Україні: прогноз на 02 травня від Наталки Діденко

"Найближчими днями - переважно тепло, хіба в суботу трохи посвіжіє", - наголошує синоптикиня.

Мінлива хмарність, 22-27° тепла: якою буде погода в Україні 13 серпня 2023 року

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, другого травня. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Максимальна температура повітря протягом дня становитиме +21+26 градусів. При цьому вночі очікується +8+13 градусів.

“І така синоптична ситуація чи не найкомфортніша в році – і тепло, і вночі навіть можна спати з відчиненими кватирками. Антициклон впевнено розташувався в Україні, тому і – сухо”, – зазначила синоптик.

Однак завтра у Сумській та Харківській областях є ймовірність періодичних короткочасних дощів.

“Найближчими днями – переважно тепло, хіба в суботу трохи посвіжіє. У неділю, на Великдень, у денні години пройдуть короткочасні дощі з грозами у північних областях, на заході, у центральній частині та на Харківщині. На півдні, на Луганщині та Донеччині опадів на Пасху не передбачається,” – додала Діденко.

Погода в травні

Згідно з попереднім прогнозом Укргідрометцентру, на Україну вже в першій або другій декаді травня очікує прихід метеорологічного літа. Воно настане трохи раніше, ніж зазвичай, адже в середньому літо в Україну приходить у другій половині травня.

Очікується, що травень буде теплішим за середні багаторічні показники. Середня температура повітря в більшості регіонів буде на 1-2 градуси вищою за норму.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено