Івано-Франківськ

Способи підвищення кредитного ліміту

Безготівковий розрахунок стає популярним через зручність і безпеку.

222

Багато хто з нас замислювався про отримання кредитної картки або є її власниками. Цей фінансовий інструмент в останні кілька років активно витісняє готівкові кошти. Кредитна картка вже перетворилася на невіддільну частину гаманця кожного жителя нашої країни. Клієнти банків використовують кредитну картку:

  • Під час купівлі товарів в інтернеті;
  • під час шопінгу у великих торгових центрах і магазинах;
  • під час купівлі товарів у супермаркетах.

Безготівковий розрахунок стає популярним через зручність і безпеку. Використовуючи кредитні картки клієнти отримують можливість позичити в банку необхідну суму для здійснення покупки. Однак встановленого кредитного ліміту іноді буває недостатньо. У результаті виникає питання: як його збільшити? Підвищення кредитного ліміту не завжди відбувається швидко і просто. Але ж гроші можуть знадобиться в будь-яку хвилину. І не тільки для купівлі важливої побутової техніки, а й для розваг, наприклад, отримання у Vip Казино 77 фріспінів.

Збільшення ліміту

Завдяки кредитним коштам людина може, не звертаючи уваги на тимчасові фінансові труднощі, купити необхідний товар просто тут і зараз. Кредитна картка надає можливість клієнту користуватися доступними коштами необмежену кількість разів. Кредитний ліміт оновлюється автоматично після повернення позичальником банку грошей.

Фінансові кошти на картці можна розділити на дві категорії:

  • Власні кошти: гроші, які користувач або його роботодавець поклав на карту;
  • кредитні кошти: сума, надана банком у вигляді кредитного ліміту. Загальна сума визначається індивідуально для кожного клієнта.

Клієнт може змінити свій кредитний ліміт, активно користуючись продуктами банку. Саме це відрізняє кредитну картку від мікропозик і споживчих кредитів.

Щоб збільшити кредитний ліміт варто:

  • Оплачувати товари за допомогою кредитної картки;
  • вчасно виплачувати заборгованості: регулярні платежі показують банку лояльність клієнта;
  • відповідайте на дзвінки співробітників банку: хоча ніхто не любить нав’язливу рекламу, щоразу, коли ви відповідаєте на дзвінок, система фіксує вашу реакцію. Ігнорування дзвінків впливає на кредитний ліміт, адже банк може вирішити, що в разі прострочення з клієнтом буде складно зв’язатися.

Досить складно передбачити, який кредитний ліміт буде встановлено для клієнта. Оскільки фінансова установа систематично проводить аналіз клієнтського досьє і самостійно робить висновки. Якщо людина не має офіційного джерела доходу або звертається в банк уперше, ймовірно, її кредитний ліміт буде невеликий.

Найпростіші способи

Якщо клієнт банку активно використовує продукти фінансової установи, збільшити кредитний ліміт досить легко. Йому варто лише оплачувати покупки онлайн карткою. Кредитні кошти надаються навіть людям, які не відкрили в банку депозитного або зарплатного рахунку. Рекомендується оплачувати комунальні послуги за допомогою картки. Це показує фінансовій установі, що людина активно користується її послугами та продуктами.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено