Івано-Франківськ

Прикарпатські баскетболістки у складі збірної України зіграють на етапі Жіночої серії

Попереду в наших дівчат - 16-19 травня олімпійська кваліфікація в Дебрецені.

photo 2024 04 20 12 52 36 scaled

Жіноча національна збірна з баскетболу 3х3 розпочне свої виступи в сезоні Жіночої серії етапом у французькому Марселі, який пройде 29-30 травня.

У складі національної збірної, яка виступає під керівництвом тренера з Івано-Франківська Юрія Процюка, маємо одразу двох представниць з чемпіонського складу БК “Фраеківськ-Прикарпаття” – Кристину Філевич та Оксану Моллову. 

Наразі окрім української збірної в заявці на турнір також збірні Нідерландів, Польщі, Ізраїлю, Португалії, Пуерто-Ріко та комерційна команда угорського Дьйора.

Цей сезон буде третім для української збірної – у 2019 році наша жіноча збірна виступила на чотирьох етапах (кращим результатом стало 4 місце в Дебрецені), а у минулому сезоні українська збірна взяла участь у семи етапах, завоювавши бронзу на етапі в Астарі і ще двічі пройшовши кваліфікацію.

Нагадаємо, жіноча національна збірна з баскетболу 3х3 зіграє 16-19 травня у олімпійській кваліфікації в Дебрецені – там 16 збірних розіграють 3 путівки на Олімпіаду. 15-16 червня наша команда зіграє у словацький Братиславі матчі кваліфікації на чемпіонат Європи.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено