Івано-Франківськ

У СБУ розповіли, як поводяться на допитах агенти фсб

Росіяни вербують багато агентів серед українців.

У СБУ розповіли, як поводяться на допитах агенти фсб

Поведінка затриманих СБУ російських агентів залежить від лінії захисту, яку вони обрали. Більшість кається і йде на співпрацю зі слідством, щоб пом’якшити покарання. А хтось запевняє суд, що не підозрював про наслідки своїх дій та масштаби злочину. Про це розповів речник СБУ Артем Дехтяренко, пише ПІК.

Дехто підтримує “російський світ” навіть у в’язниці. Такі люди щиро ненавидять Україну та хочуть потрапити до Росії завдяки процедурі обміну. Тобто можна говорити, що є ідейні українофоби, для яких гроші – не головна мотивація.

“З початку повномасштабної війни співробітники СБУ відкрили понад 2,5 тисячі справ на українців, які зрадили свою країну, і майже 500 справ на так званих коригувальників, які передають дані про ЗСУ росіянам. І ті, й інші зливають переміщення наших військових, відправляють кураторам із Росії геомітки з військовими базами та частинами, коригують ракетні удари по своїх містах”, –йдеться у повідомленні.

Зазвичай українців вербують ФСБ і ГРУ, знаходячи їх у соціальних мережах. Рідше на російські структури виходять самі зрадники.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено