Івано-Франківськ

У Тернополі керівника однієї з найбільших амбулаторії підозрюють у підробці документів

Слідчі Тернополя оголосили про підозру керівнику однієї з амбулаторій.

632adab30f1c9040525736 scaled

Керівник однієї із найбільших в Тернополі амбулаторій загальної практики сімейної медицини підозрюється у підробці документів. Зокрема  підозрюваний причетний до дев’яти фактів службового підроблення. Усі вони пов’язані з діяльністю лікарсько-консультативної комісії.

Про це повідомили у поліції Тернопільщини, пише ПІК.

До амбулаторії зверталися пацієнти, аби представники ЛКК проводили медичні обстеження й дослідження для направлення результатів на медико-соціальну експертну комісію. Дані висновки були необхідні для призначення пенсій та виплат по інвалідності”, – йдеться у повідомленні.

У ході розслідування правоохоронці встановили, що починаючи з 2021 року комісія збиралася у неповному складі. Однак в документах зазначалася присутність усіх фахівців. Голова ЛКК завіряв печаткою підроблені підписи лікарів та направляв усе на адресу МСЕК.

“Пацієнти, у справах яких виявили підробку документів, змушені будуть проходити усі обстеження та комісії знову”, – додали у поліції.

Керівнику амбулаторії слідчі заочно оголосили про підозру відповідно до частини 1 статті 366 (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі до трьох років. Слідчі дії тривають. Наразі поліцейські встановлюють повне коло потерпілих.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено