Івано-Франківськ

Зупиніться: мер Калуша закликав не красти квіти з Алеї Героїв

На Алеї через такі хуліганські дії встановлять ще одну камеру відеоспостереження.

Зупиніться: мер Калуша закликав не красти квіти з Алеї Героїв

Мер Калуша Андрій Найда зважаючи на часті крадіжки квітів на Алеї Героїв, закликав людей зупинитися. Він зазначив, що дуже прикро усвідомлювати, що серед нас є люди, які можуть робити такі вчинки, пише ПІК.

“Неодноразово до нас надходили скарги від родин полеглих Захисників про те, що на Алеї Героїв часто стаються крадіжки квітів. По-правді кажучи, таке не вкладається в голові. Але знаючи про ймовірність таких випадків – ми вирішили встановити тут ще одну камеру відеоспостереження. Я звертаюся до сумління кожного, хто виношує злий намір – висмикнути бодай одну квітку – зупиніться! “, – написав він.

Алея Героїв для всіх нас повинна бути особливим місцем, куди треба приходити із шаною та вдячністю. І в жодному разі не з поганими намірами.

“Наші Герої віддали свої життя за те, щоб ми з вами могли жити у вільній країні. Полеглі Захисники заплатили за це найвищу ціну. Їх родини опинилися в найгіршій ситуації з усіх можливих – втратили рідних. Хіба тут є місце таким нахабним діям як красти квіти? Ті букети своїми тремтячими руками, зі сльозами на очах, поряд із зображеннями своїх чоловіків, синів, татусів, братів, друзів ставили рідні та близькі Героїв”, – додав Андрій Найда.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено