Івано-Франківськ

На чотирьох напрямках тривають гарячі бої – Сирський про фронт

Противник активно атакує наші підрозділи на декількох напрямках з метою просування вглиб території нашої держави.

На чотирьох напрямках тривають гарячі бої - Сирський про фронт

На Куп’янському, Сіверському, Лиманському, Покровському напрямках тривають гарячі бої, ситуація дуже динамічно змінюється. В одних районах противник має частковий успіх, в інших – Сили оборони витісняють противника та покращують своє тактичне положення. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пише ПІК.

“На Краматорському напрямку противник не полишає спроб оволодіти містом Часів Яр, продовжує наступальні дії східніше міста. Безуспішно намагається відновити втрачене положення в районі Кліщіївки. Обстановка складна, але Сили оборони України роблять все, щоб утримати оборонні рубежі та позиції, наносять ворогу ураження”, – написав він. 

За його словами, цього тижня обстановка на Харківщині суттєво загострилась. На даний час там тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з РФ.

“Підрозділи Сил оборони ведуть жорсткі оборонні бої, спроби російських окупантів прорвати нашу оборону зупинено. Працює наша розвідка, артилерія, підрозділи безпілотних систем. Ми знаємо плани ворога і гнучко реагуємо на всі його дії”, – додав Сирський.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено