Івано-Франківськ

Держсекретар США Блінкен зіграв на гітарі у київському барі (ФОТО)

Ентоні Блінкен перебуває з дводенним візитом в Україні.

Держсекретар США Блінкен зіграв на гітарі у київському барі (ФОТО)

Держсекретар США сходив із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою на обід до ресторану Veterano Pizza, а ввечері його помітили в одному зі столичних барів.

Разом із місцевим гуртом Блінкен зіграв на гітарі та заспівав пісню Rockin in the Free World. Про це пише ПІК з посиланням на Слово і Діло.

«Послухайте, я знаю, що зараз дуже тяжкий час. Ваші солдати, ваші громадяни, особливо на північному сході та на Харківщині, надзвичайно страждають. Але вони повинні знати, ви повинні знати: США з вами. Більшість світу з вами», – сказав він перед виступом.

Державний секретар США Ентоні Блінкен прибув у вівторок вранці до Києва з неоголошеним візитом. Це вже четвертий візит до Києва від початку російського вторгнення в лютому 2022 року. Він уже провів переговори з президентом Володимиром Зеленським та антикорупціонерами, а також виступив у КПІ.

Візит Ентоні Блінкена відбувається через кілька тижнів після того, як Конгрес США нарешті схвалив пакет допомоги Україні на суму 61 мільярд доларів після місяців затримки. Очікується, що допомога надходитиме прискореними темпами, оскільки Вашингтон прагне надолужити місяці, коли в Конгресі намагалися домовитися про допомогу.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено