Івано-Франківськ

У Тернополі пасажир побив водія маршрутки: у поліції розповіли деталі

Очевидці зазначають, що пасажир був п'яний.
photo 2024 05 21 11 50 08 1024x620 1 scaled

Джерело – Файне місто

Поліцейські встановили особу чоловіка, який причетний до побиття водія маршрутного автобуса в Тернополі.

Про це повідомили у поліції Тернопільщини, пише ПІК.

Водночас чоловік стверджує, що під час сварки з водієм, також отримав тілесні ушкодження. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, днями у соцмережах з’явилося відео, на якому невідомий б’є водія маршрутки. 56-річного чоловіка з травмою голови, саднами та забоями доправили до лікарні.

“У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 30-річний житель Тернополя. За його словами, у ході конфлікту водій маршрутки теж завдав йому тілесні ушкодження. Поліцейські надали йому направлення на проходження судово-медичної експертизи”, – йдеться у повідомленні.

До слова, раніше у поліції Тернополя зазначили, що водія побив пасажир маршрутки.

“За попередніми даними, зловмиснику не сподобалося, що керманич маршрутки їхав на перерву. Він почав сваритися з водієм, потім накинувся на нього з кулаками. За словами очевидців, підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – йдеться у повідомленні. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено