Івано-Франківськ

Суд відправив нардепа Тищенка під цілодобовий домашній арешт

Слідство встановили, що події в Дніпрі були вчинені за попередньою змовою.

56 main v1719327954

Суд відправив нардепа Миколу Тищенка під цілодобовий домашній арешт.

Йому обрали запобіжний захід, повідомляє “Суспільне”.

“За даними слідства, за вказівкою нардепа група людей позбавила волі та побила колишнього військовослужбовця ЗСУ. Під час обшуку Тищенко навмисно розбив телефон. Його відправлять на експертизу, розповіла речниця ДБР”, – йдеться у повідомленні.

Суддя сказав, що клопотання прокурорів щодо застосування стосовно Тищенка запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту задовольнили.

Що відомо про скандал із Тищенком

20 червня у Дніпрі під час влаштованої Тищенком “облави на ботоферми” сталася бійка. У ній начебто брали участь охоронці нардепа. За інформацією правоохоронців, невідомі особи у камуфльованому одязі та балаклавах завдали 33-річному чоловіку тілесні ушкодження та незаконно утримували його.

У поліції повідомили, що відкрили два кримінальні провадження: умисне легке тілесне ушкодження та незаконне позбавлення волі. Згодом у спецпідрозділі Kraken підтвердили, що цивільний, на якого сьогодні напали у Дніпрі, – це їхній колишній військовослужбовець

Народному депутату Миколі Тищенку 25 червня повідомили про підозру за фактом подій у місті Дніпро. Йому інкримінують незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця.

У ДБР нагадали, що 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено