Івано-Франківськ

Тищенко навідався з інспекцією на Івано-Франківщину: що перевіряє? (ФОТО, ВІДЕО)

За його словами, виявлено одразу цілу низку порушень.

1111 scaled

Народний депутат України Микола Тищенко знову завітав на Прикарпаття для перевірки ефективності використання бюджетних коштів на будівництво та ремонт доріг в області, розповідає ПІК.

Цього разу він здійснює сумісну перевірку в компанії нардепа Миколи Галушка, а також контрольно-ревізійною групою Рахункової Палати.

«На жаль, одразу виявлено цілу низку порушень», – зазначив нардеп.

Зокрема, у селі Стопчатів (Косівський р-н) інспекція, наче б то зафіксувала наступні порушення:

  • відсутність дорожніх знаків;
  • відсутність розмітки;
  • відсутні  світловідбиваючими наліпки на відбійниках;
  • відсутність стоків.

“Все це вже призвело до низки аварійних ситуаці на даній ділянці. Про що свідчить в тому числі і наявні пошкодження відбийників. Також є недоробки, які потребують додаткового фінансування, але  чомусь профільні керівники роками не звертають на це уваги. Тобто не здійснюється експлуатаційне утримування об‘єкту. Хоча держава регулярно виділяє на це кошти“, – йдеться у дописі на сторінці Тищенка.

Під час перевірки мості на Івано-Франківщині Микола Тищенко звернувся до профільного віцепрем’єра Александр Кубраков.

Відверто, коли ти востаннє перевіряв діяльність своїх підлеглих? Це, звісно, не Лондонська міжнародна панель про балачки, які здійнятися за 30 років. Людям треба жити зараз, сьогодні. Ось на що були витрачені мільярди гривень за твоїми наказами, які ви спрямували на ремонти мостів“, – наголосив одіозний політик.

Нардеп також перевірив міст на ділянці Р-24. Івано-Франківська область.

“Ось так виглядає “новий міст”, зданий у 2021 році. За фактом зловживання та неефективного використання державних коштів відкрито карну справу“, – йдеться у підписі до відео.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено