Івано-Франківськ

Нардеп Тищенко розлучається після семи років шлюбу

За версією bihus.info, розлучення може бути пов'язано з майбутнім відкриттям декларацій.

Нардеп Тищенко розлучається після семи років шлюбу

14 листопада народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. 20 листопада відкрито провадження Оболонським районним судом Києва, пише ПІК з посиланням на Букви.

“Пара одружилася у 2016-му році, і у них є шестирічний син Давид. Микола Тищенко є депутатом від партії “Слуга народу” з 2019-го року. Алла Барановська – колишня модель, а зараз власниця мережі салонів краси Clipse”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що перед тим, як піти в політику, Тищенко переоформив на Аллу частину свого ресторанного бізнесу. Зараз Барановській належить 74,55% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ “Римід” (ресторан “Велюр”).

Хто отримає опікунство над дитиною поки що невідомо, як і причина розлучення. Цілком імовірно, що пара не збиралася повідомляти про розрив, але правда вийшла назовні доволі неочікувано.

До слова, за даними «Главкома», за час повномасштабного вторгнення 12 народних обранців зважилися на розлучення. Руйнуються навіть шлюби, яким по кілька десятиліть. Достатньо заможні політики йдуть від своїх других половинок, з якими пройшли пліч-о-пліч чималий життєвий шлях.

Тут може бути два варіанти: або справді почуття згасли, або ж подружжя спільно рятують активи, якщо одного з пари, виникли проблеми із законом.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено