Івано-Франківськ

Сухопутні війська спростували інформацію про втечу колишніх засуджених з навчального центру

Наразі колишні ув'язнені зараз проходять активну підготовку та готуються до виконання бойових завдань у своїх підрозділах.

photo1719316018 scaled e1719316456370

Інформація про втечу колишніх засуджених, які долучились до лав Збройних Сил України та проходять підготовку в одному із навчальних центрів НЕ відповідає дійсності.

Про це повідомляють Сухопутні війська України, пише ПІК.

“Всі колишні ув’язнені зараз проходять активну підготовку та готуються до виконання бойових завдань у своїх підрозділах. На жаль, деякі українські медіа поширюють неперевірену та недостовірну інформацію, яка працює на ворога та дискредитує мобілізаційну кампанію. Колишні засудженні, вмотивовані, патріотично налаштовані, за власним бажанням долучились до лав ЗСУ. Скоро ми зможемо побачити їх роботу на полі бою”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, інформація нібито про втечу шести колишніх засуджених з навчального центру «Десна» в обідню пору 25 червня з посиланням на “власні джерела” розповсюдив сайт “Telegraf“. Джерело зазначило, що 6 в’язнів у військовій формі втекли з навчального центру, при цьому були озброєні та у формі Збройних Сил.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено