Івано-Франківськ

Квитки з Будапешта взяти важко: Укрзалізниця потролила Орбана

Орбану порадили купувати квитки завчасно.

Одіозний прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який відомий своїми висловлюваннями про нашу державу, нарешті прибув до України. В “Укрзалізниці” кумедно відреагували на його візит, пише ПІК.

“Як бачите, квитки з Будапешта взяти з дня на день важко. Тому нагадуємо про важливість планувати свою подорож та підтримку України заздалегідь (хоча б за 20 днів наперед)”, написала у своєму дописі Укрзалізниця й додала фото Орбана. 

Останньою тезою в Укрзалізниці вочевидь натякнули на те, що на відміну від більшості європейських країн, Угорщина неодноразово ставила під сумнів необхідність військової підтримки України та натомість закликала до припинення вогню.

Через тісні зв’язки з Москвою Орбана часто називають проросійським політиком. Він неодноразово транслював проросійські наративи та заявляв, що країна-агресорка має військову перевагу.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр Угорщини вперше приїхав до України з початку повномасштабного вторгнення росії та за останні 12 років. Віктор Орбан зустрівся з Зеленським в Києві, щоб обговорити мирне вирішення україно-російської війни та актуальні питання угорсько-українських двосторонніх відносин.

Візит Орбана, який є критиком західної військової допомоги Україні, відбувається через день після того, як Угорщина взяла на себе ротаційне головування в Раді Європейського союзу.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено