Івано-Франківськ

“Я б запросив Зеленського на каву”: Андрій Найда про серйозні проблеми Калуської громади (ВІДЕОанонс)

"Найгірший сценарій, який може статися: зупиняються очисні споруди, зупиняється водопостачання, зупиняється вся "хімія".

DSC 0786 scaled

Напевно на Прикарпатті вже немає такої людини, яка б не знала про цю вкрай критичну ситуацію, яка склалася в місті Калуш. На жаль, міська рада, як орган місцевого самоврядування, не можемо самотужки розв’язувати проблемне питання з очисними спорудами, які знаходяться на ТОВ “Карпатнафтохім”. 

Очільник громади Андрій Найда зі своєю командою намагаються всяко сприяти тому, щоб ситуацію врегулювали на державному рівні. Цьому свідчать наші неодноразові звернення до обласної та державної влади.

Очисні споруди – об’єкт, що повинен безупинно працювати незважаючи ні на що. Втім, з урахуванням проблеми з невиплатою зарплати працівникам підприємства, функціонування цих потужностей і досі під загрозою. Люди планують масово звільнятися.

Чи справді Калуш опинився на межі колапсу через загрозу зупинки очисних споруд, чи існують шляхи порятунку “Карпатнафтохім” у розмові –  розповів Андрій Найда в інтерв’ю журналістам ПІК.

Окрім того, говорили про:

  • підготовку до опалювального сезону
  • страшні міфи навколо Калуша
  • критику через політичні рішення 

Повне інтерв’ю з Андрієм Найдою у текстовому форматі читайте на сторінці ПІК в неділю, 04 серпня, о 18.00.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено