Івано-Франківськ

Гендиректор “Гудвеллі Україна” розповів, яка мінімальна зарплата у компанії (ВІДЕО)

За словами Каспера Торуп-Вілладсена, у компанії працюють різного рівня працівники

Гендиректор "Гудвеллі Україна" розповів, яка мінімальна зарплата у компанії (ВІДЕО)

Генеральний директор агрокомпанії “Ґудвеллі Україна”, яка має дев’ять свинокомплексів на Прикарпатті, Каспер Торуп-Вілладсен у авторській програмі ПІК “Відверто” з Оксаною Камінською розповів, скільки в середньому заробляють працівники компанії та чи стикається данська фірма з браком кадрів у час війни.

“Зараз у нас працює 616 працівників, у тому числі 25 військових, які захищають Україну на фронті. Найняти нових працівників для нашої компанії – це виклик, адже дві третини наших співробітників – чоловіки. Тож існує ризик, що і вони в якийсь момент, підуть на війну. Окрім того, коли у нас є відкриті вакансії, знайти нових людей стає складніше, ніж було раніше. Таке зараз наше сьогодення”, – сказав він.

Щодо зарплатні, то гендиректор “Гудвеллі Україна”, що в середньому люди заробляють на свинокомплексах компанії 16 тисяч гривень.

” У нас є працівники, які працюють у стайнях, ті, які керують тракторами. А також, як і в інших фірмах, спеціалісти у сфері фінансів, управління персоналом, логістики тощо. Зараз ми розширюємося, тому нам потрібні столяри, електрики тощо. Ми розуміємо, що люди влаштовуються на роботу, щоб отримувати заробітну плату. Вони не можуть працювати безкоштовно або за обід. У нас різного рівня працівники, відповідно й різна заробітна плата”, – додав пан Каспер.

Повну відповідь генерального директора “Гудвеллі Україна” Каспера Торуп-Вілладсена, дивіться на 4-тій хвилині відеоінтерв’ю:

 Він також розповів:

  • Чому в агрокомпанії вирощують свиней саме з данськими генами?
  • Побудувати свинокомплекс в Україні: чи проти люди?
  • Неприємний запах та “хімікати” для полів
  • Енергетична нестабільність та брак кадрів: яка стратегія компанії в умовах війни?
  • Ментальність українців та одруження з данцями.

Читайте також у ПІК:

 

 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено