Івано-Франківськ

Екологія міста: Міхеіл Саакашвілі привітав учасників круглого столу у Бурштині

У Бурштині провели круглий стіл «Екологічні проблеми енергетичних міст та шляхи їх розв’язання».

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)

У Бурштині, 22 квітня в рамках програми природоохоронних заходів з місцевого фонду охорони навколишнього природного середовища по Бурштинській міській раді на 2021 рік спільно з Всеукраїнською екологічною лігою,провели круглий стіл «Екологічні проблеми енергетичних міст та шляхи їх розв’язання», пише ПІК з посиланням на Бурштинську міську раду.

До обговорення питань долучились учасники 77 учасників в режимі офлайн та онлайн (платформа ZOOM).

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)

“Учасників круглого столу привітав Міхеіл Саакашвілі – голова Виконавчого комітету Національної ради реформ, який в цей день перебував на Прикарпатті і брав участь у презентації інвестиційного проєкту ГК «Галвапно» – будівництва нового комплексу по випалу вапна, який застосовує європейські екологічно-дружніх технологій”, – йдеться в повідомленні.

Відкриваючи засідання, Тимочко Тетяна Валентинівна – голова Всеукраїнської екологічної ліги, привітала учасників із всесвітнім Днем Землі і наголосила на важливості збереження довкілля та розв’язання екологічних проблем.

Василь Андрієшин, міський голова м. Бурштин, висвітлив складні проблеми новоствореної ОТГ та презентував ключові напрями розвитку місцевої громади: сприяння становленню індустріального парку, формування туристичної інфраструктури, розвиток агросфери, зокрема, ягідництва. Саме ці заходи сприятимуть створенню нових робочих місць, наповнять бюджет громади.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено