Курка і попкорн: прикарпатці просять утриматися від вживання даних харчових продуктів. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.
У заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі виявили сальмонелу (це бактерія, яка викликає захворювання, які виникають під час харчування), а у кукурудзяному попкорні, що експортувався з Іспанії – атропін.
“Держпродспоживслужба в області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області”, – йдеться у повідомленні.
Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до районних, міський управлінь, відділів Головного управління.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг