Івано-Франківськ

Фаворит Спорт: ставки на спорт, віртуальний і кіберспорт в прематчі і live

Ставки онлайн в букмекерській конторі Фаворит Спорт.

5. favorit.com .ua

Реєструйтеся на сайті БК України, скористайтеся ставкою без ризику до 500 UAH та вітальним бонусом 200% на перший депозит.

Фаворит Спорт: огляд букмекерської контори

Хочете отримати азарт від перегляду футболу та інших спортивних дисциплін? Тоді вам на сайт favorit.com.ua, створений популярним букмекером Фаворит.

Ставки онлайн приймає з 2014 року. Раніше БК позиціонувала себе як державна лотерея, але тепер це офіційна беттінгова платформа з ліцензією КРАІЛ. Компанія відома багатьом бетторам в Україні, а кількість її клієнтів зросла до більш, ніж мільйона зареєстрованих користувачів.

Ставки на спорт Фаворит – вигідні пропозиції.

На сайті букмекера всі ігри доступні в прематчі або в режимі прямого ефіру (Live). Дані оновлюються максимально швидко, тому кожен гравець може стежити за результатами самостійно і навіть отримувати повідомлення. Букмекерська лінія дозволяє підібрати турнір з більш, ніж 30 видів спорту.

Навіть на непопулярні ігри, наприклад, гандбольний матч першості Іспанії, представлені хороші коефіцієнти. І в таких низькорейтингових дисциплінах вибір результатів, на які можна укласти парі, досить великий:

  • основний результат;
  • фора;
  • тотал.

Що стосується популярних турнірів, то вибір ринків значний. Наприклад, на футбольні матчі ТОП чемпіонатів, Ліги Чемпіонів та міжнародних турнірів Favorit БК ​​пропонує близько 200 випадків, серед яких і ставки на статистичні показники.

Кіберспорт

Ця категорія представлена ​​окремою вкладкою на головній сторінці. Кіберспорт – справжня революція в спортивному і беттінговому світі, тому заслуговує на пильну увагу. Спортивні ставки пропонуються на такі ігри:

  • Dota 2;
  • Counter Strike;
  • League of Legends;
  • HearthStone;
  • Starcraft.

Гравців можуть також зацікавити ринки на нетривіальні результати, наприклад, чи стануть герої Dota 2 іграшками з «Кіндер-сюрприз».

Live розділ

Щоб розмістити ставки в режимі live, на сайті створені всі умови. Можна поставити в один клік, дивитися прямі трансляції, аналізувати вичерпну статистику, використовувати оперативний live- tracker.

Коефіцієнти

Котирування в букмекерській конторі Фаворит відносно високі. Для П1, Х, П2 на топові футбольні матчі маржа знаходиться в межах 3-5 відсотків. Для лайв ставок маржа досягає трохи більше 5-8 відсотків – тут все залежить від популярності гри.

Інтерфейс офіційного сайту Favorit

Веб-ресурс виконаний в стильному і стриманому дизайні. Крім ставок на спортивні дисципліни, портал пропонує розділи онлайн-казино, лото, покер і навіть кістки. Розташування розділів стандартне. В цілому сайт не відрізняється від інших букмекерських платформ – тільки оригінальним забарвленням елементів дизайну (синьо-червоний).

На порталі є розділ «Віртуальний спорт», на який також приймаються ставки. Тут можна укласти парі на віртуальні змагання зі спідвею, футболу та тенісу. Серед достоїнств офіційного сайту Фаворит Спорт можна виділити наявність додаткові розваги у вигляді азартних ігор, розділ віртуальним і кіберспорту, детальну статистику, прямі відеотрансляції топових матчів в Live.

Профіль на сайті Фаворит

Робити ставки БК на гривні на беттінговой платформі можна тільки після реєстрації. Створення облікового запису не займе багато часу. Перейшовши в реєстраційну форму після натискання на головній сторінці відповідної кнопки, досить вказати номер мобільного і придумати надійний пароль. Підтвердивши реєстрацію, після входу в особистий кабінет у вкладці “Профіль” заповніть поля особистих даних:

  •  ФІО і дату народження;
  • email;
  • країну, регіон та місто проживання;
  • номер телефону.

Букмекерська контора Фаворит перевіряє своїх клієнтів тільки після того, як вони запитують перше виведення засобів. Для верифікації потрібно надіслати скани документів, що підтверджують особу гравця.

Мобільна версія Фаворит – швидкість і зручність

Робити ставки на спорт онлайн можна не тільки на десктопному сайті, але і по телефону або планшету. Для цього створена зручна мобільна версія або додаток Фаворит Спорт. Вони практично нічим не поступаються десктопній версії і повністю адаптовані для смартфонів.

Щоб оформляти ставки онлайн на телефоні через додаток, потрібно завантажити його прямо з офіційного сайту. Встановити програму можуть тільки власники Android пристроїв.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено