Українську страву спершу готували у тестовому режимі, а 20 жовтня включити у меню. Про це повідомляє agronews.ua, передає ПІК.
У «Мацуної» повідомили, що її представники відвідали посольство України в Японії. Мережа «Мацуноя» почала пригощати відвідувачів котлетою по-київськи в тестовому режимі у вересні цього року.
Це означало, що страву можна було скуштувати лише в частині закладів мережі в Токіо, а рішення, чи поширювати цю українську страву у всій мережі, мали ухвалити вже після аналізу відгуків клієнтів.
Читайте також у ПІК:
У Греції українські паломники два дні блукали у горах
Стало відомо, у якому польському місті Україна відкриє ще одне генеральне консульство (ФОТО)
В Англії вбили депутата під час зустрічі з виборцями: деталі нападу (ФОТО)
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtubeта Telegram
Читайте нас у тг