Івано-Франківськ

На Прикарпатті в горах заблукав хлопчик, його шукають рятувальники

12 річний хлопчик знайшов змогу як вийти на зв'язок.

5 листопада, о 15:30, рятувальникам повідомили, що о під час сходження з гори Хом’як, поблизу села Татарів Ворохтянської ТГ, відстав від батьків 12-річний хлопчик, який з сім’єю приїхав на відпочинок в село Микуличин з Маріуполя, повідомляє ДСНС, пише ПІК.

Близько 10:00 сім’я вийшла на гору Хом’як по “червоному маршруту” зі сторони КПП урочища “Женець”, поблизу с. Татарів. Близько 14:00 хлопчик побіг вперед та відбився від своїх батьків.

“О 16.05 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено рятувальників пошуково-рятувальних відділень смт. Ворохта та Яремче. О 16:30 рятувальники зустрілись з батьками заблукалого хлопчини. Створили 2 пошукові групи: 1 – рятувальники ПРВ Яремче проводитимуть пошуки по «червоному маршруту»; 2 – рятувальники ПРВ Ворохта проводитимуть пошуки в кулуарі потічка Розскільський”, – йдеться у повідомленні.

Близько 16:55 хлопчик додзвонився до рятувальників, набравши номер екстреного виклику, та повідомив, що ліворуч від нього протікає потічок, а також скинув координати. В цьому напрямку вже рухалася пошуково-рятувальна група.

Крім того, оголошено збір для пошуково-рятувального відділення Івано-Франківськ та Верховина.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено