Івано-Франківськ

Прикарпатський поліцейський Віктор Паньків посмертно отримав чергове звання (ФОТО)

Спецпризначенець Віктор Паньків, який загинув наприкінці травня, обороняючи територіальну цілісність України, отримав чергове поліцейське звання.

290020722 8170543089652926 8471312450192159267 n scaled

Погони капітана очільник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько нині урочисто вручив родичам полеглого героя, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

“Віктор Паньків з дитинства мріяв бути поліцейським. Був командиром взводу № 2 роти поліції особливого призначення. А з березня чоловік перебував на фронті: ніс службу на Київщині, а коли ворога звідти вибили, виконував бойові завданні у Запорізькій області. Саме там під час масованого ракетного обстрілу Віктор загинув. Йому було всього 36 років…“, – йдеться у повідомленні.

За дорученням Голови Національної поліції України, відповідно до наказу НПУ, за особисту мужність і самовіддані дії , виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Присязі поліцейського, Віктору Паньківу посмертно присвоєно спеціальне звання поліції «капітана поліції».

4 липня в залі засідань ГУНП в Івано-Франківській області очільник поліції Прикарпаття вручив звання дружині та сестрі полеглого героя.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено