Івано-Франківськ

За вісім днів 408 об’єктів інфраструктури зазнали ворожих атак та руйнувань

Із них понад 45 - це об’єкти енергетичної інфраструктури.

360 240 1665996809 234

З 10 по 18 жовтня 408 об’єктів інфраструктури зазнали ворожих атак та руйнувань.

Про це розповів Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, пише ПІК.

За його словами, із 10 по 18 жовтня внаслідок атак регіонів України ракетами та дронами-камікадзе 408 об’єктів інфраструктури зазнали ворожих атак та руйнувань, із них понад 45 – це об’єкти енергетичної інфраструктури. Крім того, наразі є дані про пошкодження понад 180 житлових будинків.

«Намагаючись підірвати енергетичну безпеку України напередодні опалювального сезону, ворог використовує ракетний терор та відбирає життя українців. Але методи залякування не діють на нас, навпаки, такі терористичні дії агресора ще більше мобілізують та загартовують. Кожен регіон має план оперативного антикризового реагування, тож завдяки командній роботі центральної та місцевої влади, комунальних служб, ремонтні роботи на пошкоджених об’єктах критичної інфраструктури тривають нон-стоп, до повного відновлення», – зазначив Міністр.

Також, Олексій Чернишов закликав українців проявити таку ж єдність, як і минулого тижня: максимально заощаджувати споживання електроенергії, у пікові години споживання, адже від цього напряму залежить, як швидко енергетики та комунальники повернуть стабільну електроенергію у постраждалі населені пункти.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено