Івано-Франківськ

Обмеження споживання: у Києві розпочали відключення світла, на Сумщині – води

В Україні обмежуватимуть електропостачання.

baea9ce5 b0832aa47cedf9028e1abdf1b57ba1b1

Внаслідок російських атак на українську енергетичну інфраструктуру у четвер по всій Україні пройде тимчасове обмеження постачання електроенергії.

У Києві почалися відключення електроенергії для уникнення аварій, на Сумщині – на день відключать водопостачання, також не працюватиме електротранспорт та вуличне освітлення, пише ПІК.

Про це повідомили в  ДТЕК та  голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Уточнюється, що НЕК Укренерго запровадив відключення з 23.24 19 жовтня.

“Відключення триватиме для кожного клієнта до 4 годин, але може повторитись для деяких споживачів протягом доби через 8 годин – якщо Укренерго не скасує стабілізаційних відключень.  Якщо будинок відключався з 8 до 12 ранку, то, якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20.00 до 24.00”, – йдеться у повідомленні.

20 жовтня для економії електроенергії в місті  на 21 із 38 тролейбусних маршрутів вийдуть автобуси. Перелік маршрутів, де відбудеться заміна транспорту.

 “По області відключаємо водопостачання з 7 до 23 години; Не працюватиме електротранспорт; Не працюватиме вуличне освітлення.
 Просимо виробничі підприємства, ресторани та кав’ярні зробити завтра санітарний день або обмежити споживання електроенергії по максимуму”, –  зазначив  голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

За словами Живицького, за можливості, якщо усі свідомо обмежать споживання, вдасться уникнути відключення електроенергії для населення.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено