Івано-Франківськ

Коломийські депутати звернулися до Кабміну щодо житла для військових

Коломийські депутати звернулися до Кабміну з проханням дозволити місцевому самоврядуванню першочергово купувати житло для військових.

FB IMG 1666690570115 scaled

Депутати Коломийської міської ради сьогодні звернулися до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо житла для військових. Звернення зачитав заступник міського голови, депутат та військовий 10-ої гірсько-штурмової бригади Володимир Григорук.

Про це повідомляє мер Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Зараз у нашій громаді особливо багато військовослужбовців. Ми постійно спілкуємось з ними та допомагаємо, чим тільки можемо. Та є одна нагальна проблема у наших захисників, на яку ми ніяк не можемо повпливати. Це забезпечення воїнів житлом. Міська рада готова долучитись до вирішення цього питання. Але, на жаль, ми цього зробити не можемо – немає законних підстав”, – пояснює Станіславський.

Тому спільно з депутатами просять Дениса Шмигаля підтримати пропозицію та дозволити органам місцевого самоврядування першочергово купляти житло військовим.

“Це важливе питання, і воно на часі. Чекаємо схвального рішення, щоб ми могли ще більше підтримувати захисників”, – додав мер.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено