Івано-Франківськ

267 день війни в Україні: за добу українські воїни відбили атаки окупантів на Донеччині та Луганщині

Розпочалася 267 доба героїчного протистояння України проти російської навали.

267 день війни в Україні: за добу українські воїни відбили атаки окупантів на Донеччині та Луганщині

За минулу добу українські воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Верхньокамянське, Соледар, Невельське, Марʼїнка і Первомайське на Донеччині. Про це вранці, 17 листопада повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • російські окупанти завдали 4 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснили понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Також, протягом минулої доби, ракетного удару зазнали об’єкти цивільної інфраструктури міста Запоріжжя.
  • На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів зазнали Зеленівка, Чорнобаївка та Херсон. Також від вогню російської ствольної та реактивної артилерії постраждали населені пункти Нікополь та Червоногригорівка Дніпропетровської області.
  • 15 листопада, у місті Мелітополь наші воїни знищили штаб одного з ворожих підрозділів. В результаті дій ЗСУ в районах населених пунктів Кінські Роздори, Владівка і Благовіщенка Запорізької області знищено два склади боєприпасів, дві одиниці БМ-21 “Град” та зенітний ракетний комплекс С-300. Також ворог втратив близько 100 людей загиблими та пораненими.
  • У Каховському районі ворог посилив фільтраційні заходи після ефективного вогневого ураження Силами оборони його позицій. У самій Каховці російські загарбники мінують об’єкти інфраструктури та знищують вежі стільникового зв’язку.
  • У місті Енергодар Запорізької області вилучені всі підручники з історії України для подальшого їх знищення. рф присвоїла так звані «почесні звання» містам Горлівка та Маріуполь.
  • Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала ударів по 2 позиціях зенітних ракетних комплексів противника.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів, а також 3 інших важливих об’єкти окупантів.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено