Івано-Франківськ

Чи поверне Халаменда 3 гектари лісу державі? (Відео)

Мова йде про ділянку в селі Рибне, поблизу Івано-Франківська.

Про це повідомляє Firtka, пише ПІК.

Це 3 гектари державної землі, що належать ДП «Івано-Франківське лісове господарство».

“Наприкінці 2000-х землю захопив Ігор Халаменда, який більш відомий як кримінальний авторитет Бура. Територію обгороджує паркан довжиною більше кілометра, за ним – приватна охорона, а по периметрі – відеоспостереження”, – йдеться у повідомленні.

Нещодавно адвокати Халаменди отримали поразку в Апеляційному суді Івано-Франківської області. Законність рішення Тисменицького районного суду підтвердили. Набуло чинності це рішення ще 30 червня 2020 року.

“Згідно з рішенням суду, Ігор Халаменда зобов’язаний демонтувати огорожу на землі, яка належить лісгоспу, та повернути землю в державне користування”

Інтереси держави в цій справі захищає перший заступник прокуратура Івано-Франківської області. Це він звернувся з позовом до Тисменицького районного суду. Справу розглянули ще 11 лютого 2020 року. Суддя Марія Хоминець зобов’язала демонтувати огорожу і надати лісгоспу доступ до державного лісу. Таким чином прокуратура отримала всі законні підстави вимагати виконання рішення суду та залучати до цього виконавчу службу.

Тим часом, у  спільноті “Frankivsk Today” з’явилося відео на цю тему.

https://www.facebook.com/frankivsk.today.news/videos/3478370762175106

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

На “зеленому коридорі” зловили мешканця Івано-Франківщини

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено