Івано-Франківськ

Ювелірна вічність – каблучки з діамантами

Всі каблучки з діамантами – незалежно від дизайну і стилістики виглядають круто.

Тренди, тренди, тренди… в ювелірній справі вони не менш часто змінюють один одного ніж в одязі чи макіяжі. Але щоб встигати за мінливою модою прикрас треба мати чималий бюджет. Бо як правило, вироби з дорогоцінних металів вартують не так і дешево. То що робити, коли хочеться завжди буди в тренді але без зайвої шокової терапії для гаманця?

Каблучка з діамантами

Все просто, варто обрати річ, яка і через багато років після покупки буде актуальною. Ну а що може бути більш вічним ніж каблучки з діамантами https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/f/vstavka-diamant/. Вони завжди “приходяться до двору” і не має значення який стиль в тренді. Бо каблучка декорована діамантом прекрасно гармонує не тільки з класичними образами, але і з сучасними, вінтажними і навіть готичними. Головне – правильно підібрати модель, а спеціалісти УкрЗолото допоможуть в цьому професійними порадами.

Сяюча елегантність

Всі каблучки з діамантами – незалежно від дизайну і стилістики виглядають круто. Навіть прості і лаконічні екземпляри здатні додати вашому луку шику та розкішності. Що вже казати про помпезні взірці з великим камінням і складним дизайном. Правда вони актуальні як доповнення до вечірнього аутфіту. Тоді як на кожен день все-таки краще обрати каблучку лаконічну. І навіть якщо вона інкрустована діамантами, вона буде виглядати доречно і в тандемі з діловим костюмом і в ансамблі з романтичною сукнею.

На що варто звернути увагу якщо вас зацікавили каблучки з діамантами?

В першу чергу – на метал з якого виготовлена оправа. Майстри використовують для створення свої шедеври:

  • Золото;
  • Срібло;
  • Платину.

Безперечно платина – то преміальний або навіть ексклюзивний сегмент. Золото – теж дорого вартісна покупка, але в колекціях мануфактур представлені і демократичні в плані ціни варіації. Срібло, його складно назвати бюджетним, бо все залежить від техніки обробки металу. Адже золото майстри використовують:

  1. Біле;
  2. Червоне;
  3. Жовте;
  4. Рожеве.

Щодо срібла, то діаманти виглядають шикарно як на фоні металу з родієвим покриттям, так із позолотою і навіть чорнінням.

Якщо ви гадаєте що камінці будуть тільки прозорі як сльоза, значить ви не бачили колекції відомих брендів, де представлені моделі із чорними діамантами. Ці камінці також прекрасно гармонують як з золотими чи платиновими, так і срібними оправами.

Від складності виконання, матеріалів що використовуються, каратності каменю та ваги виробу залежить ціна. Для того щоб кожен покупець мав можливість реалізувати свою мрію і стати власником каблучки з діамантами, майстри пропонують не тільки дуже дорогі вироби, але і варіанти в середньому і навіть бюджетному сегменті.

Обручка з діамантом

Всі без виключення вироби дуже якісні і спеціалісти UkrZoloto підкажуть на які серії звернути увагу саме вам, враховуючи і ваші смакові побажання і вимоги щодо цінового діапазону.

ПРОМО 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено