Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. “Ураган” розпочне новий рік “енергетичним” дербі у Львові (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

Другий за тиждень матчу “Урагану” та “Енергії”.

323626655 701304201562854 1428330474479443273 n scaled

У четвер,5-го січня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 10-го туру І етапу Vbet Екстра-Ліги проти львівської “Енергії”.

Матч розпочнеться о 15:00 (без глядачів), інформує ПІК із посилання на офіційний сайт НФК “Ураган“.

Новий футзальний рік підготував шанувальникам цього виду спорту ще одне “енергетичне” дербі. Цього разу “Енергія” та “Ураган” проведуть перенесений поєдинок 10-го туру І етапу Vbet Екстра-ліги у Львові.

Минулого тижня, а якщо бути точним, то за два дні до Нового року, команди провели особисте протистояння в Івано-Франківську. І завершилось воно першою за останні п’ять років перемогою “енергетиків” на франківському паркеті – 1:2. У складі львів’ян відзначались ексураганівці Мар’ян Пелех та Віталій Радевич, тоді як Петро Шотурма сквитав один м’яч наприкінці зустрічі.

Впевнені, “дракони” зробили правильні висновки з домашньої поразки, тож очікуємо на зовсім інший футзал у виконанні франківців у Львові. До того ж, позитивний результат у завтрашньому поєдинку дозволить “Урагану” повернути собі лідерство у групі “Захід”, тож “дракони” будь-що намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 15:00.

“Енергія” Львів – “Ураган” Івано-Франківськ
5 січня. Vbet Екстра-Ліга, І етап, 10 тур – 15:00

Пряма ВІДЕОтрансляція:

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegra

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено