Івано-Франківськ

Mercedes GLE Coupe: абсолютний комфорт та динаміка

Витончений зовні та потужний під капотом, комфортабельний та динамічний – саме таким постає перед нами новий GLE Coupe від Мерседес.

607062b96b096 scaled

Виконаний відповідно до канон дизайну позашляховиків Coupe отримав краплеподібний аеродинамічний кузов з великими радіаторними решітками, що йому надає агресивності. Дивлячись на автомобіль здалеку, важко повірити, що його довжина досягає майже п’яти метрів. Однак салон Mercedes GLE Coupe повністю розсіює ці сумніви.

При цьому варто відзначити, що автомобіль відмінно адаптований як для щоденного пересування завантаженими міськими вулицями, так і для динамічної їзди автомагістралями.

607c9dbbe2129 scaled

Комфорт на принципово новому рівні

Великий панорамний люк, оббивка сидінь із преміальної шкіри та вставки з дорогих матеріалів одразу говорять про те, що ми знаходимося в салоні преміального автомобіля. У розпорядженні не тільки водія, а й пасажирів є такі можливості, як вентиляція та підігрів сидінь.

Також серед особливостей салону нового GLE Coupe варто відзначити:

  • можливість підстроювання ортопедичних сидінь під комплектацію водія чи пасажира;
  • приємне для очей світлодіодне підсвічування;
  • інноваційну мультимедійну систему з голосовим помічником та рядом інтелектуальних функцій.

Крім того, кожен бажаючий придбати Mercedes GLE Coupe має можливість зробити вибір на користь кількох додаткових пакетів обробки інтер’єру. Наприклад, Exclusive варіант включає вставки з рідкісних деревних порід, екошкіри та інших преміальних матеріалів.

607c9d70bfb86 scaled

Що чекає під капотом

Найдоступнішою за ціною є версія автомобіля GLE 350 E 4MATIC Coupe, яка отримала електродвигун, що працює в тандемі з дволітровою установкою. Це дозволило забезпечити економічність транспортного засобу, з одного боку, та високі динамічні показники їзди, з іншого. Запас ходу на електротязі досягає 100 кілометрів, чого цілком достатньо для щоденних поїздок містом.

Також німецький концерн пропонує кілька додаткових модифікацій авто з бензиновими, дизельними та гібридними двигунами.

607c9d70bf9b2 scaled

Де придбати GLE Coupe

Автомобільний будинок «Mercedes-Benz Україна» пропонує найвигідніші умови придбання нового Купе на території України. Клієнти офіційного салону мають можливість вибрати будь-яку з пропонованих виробником комплектацій авто, а також замовити різні варіанти оздоблення салону у повній відповідності до своїх смаків та уподобань.

Крім того, офіційний дилер марки пропонує:

  • послуги професійного сервісного обслуговування у сучасному центрі;
  • можливість замовлення оригінальних комплектуючих;
  • дотримання всіх гарантійних зобов’язань виробника авто.

607c9de7425e6 scaled

Познайомитися з новинкою можна як на сайті дилера, так і в його шоурумі, де досвідчені консультанти дадуть відповіді на всі питання.

Джерело: сайт mercedes-benz.kiev.ua

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено