Івано-Франківськ

На Львівщині затримали жителя Сумщини, який вбив свого 14-річного брата

Злочин був вчинений у Сумській області.

342359256 1315193192685945 6282972619682464800 n scaled

Тіло 14-річного хлопчика, мешканця одного з сіл у Сумській області, з ознаками насильницької смерті було виявлене 18 квітня у господарському приміщенні за місцем проживання.

Про це інформує поліція Львівської області, пише ПІК.

На тілі загиблого співробітники поліції Сумщини виявили ножові поранення в ділянці горла та інші тілесні ушкодження, які стали причиною смерті.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2. п.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

“Проведеними заходами правоохоронці Сумщини встановили, що до вбивства неповнолітнього причетний його старший брат віком 23 роки, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і проживав у тому ж будинку. Злочин міг бути вчинений з корисливих мотивів”, – йдеться у повідомленні.

Орієнтування на зловмисника були передані співробітникам поліції усіх областей України і 19 квітня оперативники поліції Львівщини виявили чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного, у місті Трускавець Дрогобицького району, куди він прибув потягом.

Того ж дня  поліцейські затримали розшукуваного. Його передадуть полійцейським Сумщини, які проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Розпізнати зловмисника та встановити його місце перебування правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, розміщені в рамках програми «Безпечна Львівщина».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено