Івано-Франківськ

Молоді підприємці з Косівщини виграли мікрогрант та відкрили власну справу (ВІДЕО)

На виробництві виготовляють м’ясні джерки, в’ялене м'ясо та сало в спеціях, завдяки урядовому проєкту «єРобота».

Мешканка карпатського села Шепіт, що на Косівщині, разом із чоловіком відкрили власне виробництво м’ясних продуктів. Вдалося це завдяки участі у програмі «Єробота». Жінка написала бізнес-план та виграла мікрогрант.

Як працює виробництво, на що витратили кошти гранту та чим особлива їхня продукція – дивіться у сюжеті ПІК:

Довідково: Грантові програми єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.

Кошти можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини, сплату оренди, послуги маркетингу та реклами, комерційної концесії, лізингу. Отримувач гранту зобов’язаний створити щонайменше одне робоче місце.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено