Івано-Франківськ

Хотів повернути світло у дім: на Прикарпатті чоловіка уразило струмом

Прикарпатців закликають не намагатися виправляти проблеми з електроенергією самостійно.

365181574 665153278972779 7348955618393065252 n scaled

Прикарпатські енергетики звертаються до мешканців приватних житлових будинків: у випадку аварійного вимкнення електропостачання, миготіння лампочки у приміщенні, виходу з ладу приладу обліку, не намагайтеся виправити проблему самостійно.

Власноруч повернути світло у свій дім нещодавно хотів житель Тисменицької міської громади, пише ПІК з посиланням на “Прикарпаттяобленерго“.

Чоловік приставив до свого будинку драбину та з дерев’яною палкою піднявся до кронштейна однофазного вводу. Він хотів відновити контакт на фазному проводі, але драбина, на якій був прикарпатець, посунулась.

“Падаючи, чоловік зачепив рукою фазний провід, через що останній обірвався та уразив струмом потерпілого. Оскільки прикарпатець проживав сам, своєчасної допомоги він не міг отримати, внаслідок чого – помер”, – йдеться у повідомленні.

Прикарпатців закликають у разі проблем з електроенергією телефонувати у кол-центр АТ «Прикарпаттяобленерго», звідки повідомлення передадуть фахівцям, які мають відповідні знання, досвід для оперативного вирішення проблеми.

“Пам’ятайте, що роботи з відновлення електропостачання може виконувати лише досвідчений спеціаліст. В іншому випадку,  робота з електричним струмом може загрожувати вашому здоров’ю та навіть життю”, – додають в “Прикарпаттяобленерго”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено