Івано-Франківськ

В РФ озброєні люди на вертольотах захопили нафтову компанію в Іркутській області (ВІДЕО)

Інцидент пояснюють “активною зміною контролю" над активом заарештованого російського банкіра та нафтового магната.

В РФ озброєні люди на вертольотах захопили нафтову компанію в Іркутській області (ВІДЕО)

В Іркутській області РФ два десятки озброєних людей у камуфляжній формі висадилися з гелікоптерів на територію містечка нафтовиків компанії “Дулісьма”. Відповідне відео публікують у російських Телеграм-каналах, пише ПІК. 

“Інцидент пояснюють “активною зміною контролю” над активом, що належить заарештованому екс-власнику російського банку “Югра” Олексію Хотіну. Його звинувачують у розкраданні коштів, оскільки 98% (близько 240 млрд руб) всіх кредитів, виданих банком, направлялися на фінансування бізнесу його власника у сфері нерухомості та нафтовидобутку. Від квітня 2019 року Хотін перебуває під домашнім арештом”, – йдеться у повідомленні.

Людей зі зброєю називають як представниками приватних охоронних фірм, так і бійцями підрозділу СОБР, що входить до складу Росгвардії.

Однак у російському МВС у коментарі Telegram-каналу “Подъем” повідомили, що знають про те, що відбувається у нафтовому містечку, але їхні співробітники у подіях не беруть участі. “Не наше відомство займалося рейдом”, – сказали там.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено