Івано-Франківськ

Прикарпатські школярі отримають наплічники зі шкільним приладдям із Латвії та Норвегії (ФОТО)

Посольство України в Латвії передало передачі школярам із малозабезпечених сімей Івано-Франківської області: 62 шкільні рюкзаки, укомплектовані канцелярським приладдям.

7 вересня 2020 року Посольство України в Латвії передало Івано-Франківській обласній державній адміністрації соціальну допомогу для подальшої адресної передачі школярам із малозабезпечених сімей області.

Про це повідомляють на сайті Посольства України в Латвійській Республіці, пише ПІК.

“Вказані рюкзаки були надані норвезькою гуманітарною організацією на прохання Голови Конгресу українців Латвії Миколи Павлюка. Посольство у взаємодії з Українським торговим домом (керівник О.Петров) організувало збір особистих коштів працівників ПУ, а також латвійських бізнес структур для придбання канцелярських виробів”,- йдеться у повідомленні.

Як відзначив головний спеціаліст Управління міжпарламентського співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА О.Сачков, який прийняв зазначену соціальну допомогу з Латвії:

“Шкільні рюкзаки будуть передані малозабезпеченим сім’ям з тих районів Івано-Франківської області, які найбільше постраждали внаслідок повені влітку 2020 року”

прикарпатські учні отримають допомога малозабезпечиним школярам отримають школярі

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено