Івано-Франківськ

Окупанти наступають на шести напрямках у районі Авдіївки – ISW

Російські війська продовжили наступальні операції поблизу Авдіївки 27 листопада, але не досягли жодних підтверджених успіхів.

22phJv9gAdpq scaled

Окупанти ведуть наступ на шести напрямках у районі Авдіївки, тривають важкі бої біля коксохіму.

“Український Генеральний штаб повідомив, що українські війська відбили понад 30 російських атак на схід від Новобахмутівки (13 км на північний захід від Авдіївки); на північний схід від Бердичева (7 км на північний захід від Авдіївки); на південь від Новокалинового (12 км на північ від Авдіївки); на південь від Новокалинового (12 км на північ від Авдіївки) і Тоненького (7 км на захід від Авдіївки); а також поблизу Степового (3 км на північ від Авдіївки), Авдіївки, Північного (6 км на захід від Авдіївки) і Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки)“, – пише УП.

Речник Таврійського угруповання українських військ полковник Олександр Штупун заявив, що російські війська продовжують наземні атаки групами по 10-20 осіб.

Він додав, що російські війська наступають на шести напрямках у районі Авдіївки, і що важкі бої тривають біля Авдіївського коксохімічного заводу на північному сході Авдіївки та в промисловій зоні на південний схід від Авдіївки.

Російські джерела повторили заяви про те, що російські війська захопили всю промзону на південний схід від Авдіївки і вийшли на південно-східні околиці Авдіївки.

Незважаючи на складні погодні умови, як російські, так і українські війська продовжують наземні атаки по всій території України, хоча й дещо повільнішими темпами через сніг і погану видимість.

Речник оперативно-таврійського угруповання полковник Олександр Штупун повідомив, що російські війська на Таврійському напрямку (від Авдіївки до західної частини Запорізької області) через погодні умови зменшили використання артилерії у півтора рази, а безпілотників – у шість разів, але наголосив, що російські війська продовжують інтенсивно застосовувати авіацію на Авдіївському напрямі.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено