Івано-Франківськ

715 доба війни в Україні: окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку

Розпочалася сімсот п’ятнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом дня відбулося 23 бойових зіткнення на східному напрямку - Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби на передовій відбулося 92 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 51 ракетний та 80 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Куп’янському напрямку захисники відбили три атаки біля Синьківки та Іванівки Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Лиманському напрямку українські воїни відбили 9 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Торське Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 8 атак окупантів неподалік Іванівського та Кліщіївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку.  Сили оборони протягом минулої доби відбили 27 атак в районах Новобахмутівки, Авдіївки та ще 13 атак біля  Невельського та Первомайського Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника неподалік Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де відбили 22 атаки.
  • На Запорізькому напрямку наші захисники відбили 2 атаки противника західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
  • Підрозділи ракетних військ вдарили по 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 складах боєприпасів противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено