Івано-Франківськ

Вбивство іноземної студентки у Франківську: суд розглянув відеодиски речових доказів

22-го вересня у Богородчанському районному суді продовжили розглядати резонансну справу Ельдара Астанова, якого звинувачують у вбивстві болгарської студентки Дішлі Елі

На засіданні судді переглядали матеріали справи, повідомляє Суспільне.

На судове засідання свідки не з’явилися. В процесі засідання переглядали відеодиски речових доказів“, – повідомила консультантка суду Тетяна Тимішак.

9dde3b0a5493e28b

Розгляд справи перенесли на п’яте жовтня.

Нагадаємо, що студентка з Болгарії Дішлі Еля Зія зникла в ніч на перше червня 2017 року. Її тіло, запаковане у валізу, знайшли через 12 днів у ставку села Світанок Рогатинського району. Тоді за підозрою умисного вбивства правоохоронці затримали студента з Туркменістану, співмешканця та одногрупника загиблої Ельдара Астанова.

Цікаво, що сам Астанов своєї вини не визнавав, а брат загиблої в електронному листі повідомив, що претензій до підозрюваного не має і з’являтися в Україну не буде. Пізніше у суді допитали одного свідка – знайому підозрюваного та загиблої. Тоді адвокати наполягали, що пройшло уже понад рік часу і потрібні вагоміші докази провини підзахисного, щоб й надалі тримати його під вартою.

Згодом ще один свідок розповів, що відбулося у той вечір, коли зникла дівчина. Він розповів, як допомагав Астанову позбуватися тіла дівчини.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено