Івано-Франківськ

Прикарпаття має примусово покинути 30-річний грузин, який п’ять років провів у в’язниці

Працівники міграційної служби ухвалили рішення про примусове повернення з України громадянина Грузії.

2e7b850 fadcac6e 0dc6 4c26 9470 b9dfe09d0531 scaled
Цьогоріч в Івано-Франківської області працівники міграційної служби хвалили рішення про примусовий виїзд з України 16  іноземців-правопорушників.

Про це повідомили в обласній міграційній службі, пише ПІК.

Зокрема, на завершальному етапі процедура тимчасового повернення з України громадянина Грузії. 30-річний чоловік зараз перебуває у спеціалізованому пункті тимчасового перебування іноземців. Вже готовий проїзний документ для перетину кордону.

Крайніх п’ять років іноземець провів в українській в’язниці. Туди він потрапив, скоївши низку майнових кримінальних правопорушень на території України.

“У подібних випадках  щодо осіб-іноземців, які звільняються з місць позбавлення волі, міграційна служба ухвалює безальтернативне рішення – ці громадяни мають покинути територію нашої країни, бо йдеться про питання забезпечення національної безпеки  і публічної безпеки людей“, – йдеться у поідомленні.

До слова, від початку цього року на Прикарпатті виявили 16 нелегальних мігрантів. Десятеро іноземців, які порушили міграційне законодавство, у примусовому порядку вже покинули Україну.

За цей же період прикарпатська міграційна служба ухвалила рішення про заборону в’їзду в Україну 33 громадянам іноземних  країн.

Довідково:

Після ухвалення рішення про примусове повернення, до іноземця доводять зобов’язання про його добровільний виїзд з України у визначений у рішенні строк та надалі контролюють його виконання. 

Під час примусового видворення порушника поміщають в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Примусове видворення оформлюють документально. Потім іноземця супроводжують до пункту пропуску через державний кордон України чи до країни походження.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено