Івано-Франківськ

У Франківську водій маршрутки “Богдан” намагався дати патрульним хабар

Поліцейські задокументували правопорушення.

e0c10e59ab104a2c scaled

8 квітня на вулиці Тролейбусній, що в Івано-Франківську за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автобус “БОГДАН”.

Спілкуючись з водієм, інспектори виявили в того ознаки алкогольного спʼяніння. Пройти освідування на стан сп’яніння водій відмовився. Окрім того, у чоловіка було відсутнє посвідчення водія, розповідає ПІК.

“Під час складання поліцейськими відповідних адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності, 58-річний водій запропонував поліцейським “вирішити питання” за допомогою грошей. Патрульні неодноразово наголошували на кримінальній відповідальності за пропозицію хабара, та чоловік поклав на сидіння службової автівки 1150 гривень та 100 доларів США“, – прокоментували ситуацію у патрульній поліції області.

Поліцейські склали на водія матеріали за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) і ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів) та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Вкотре нагадуємо: за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі передбачено кримінальну відповідальність за статтею 369 ККУ.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено