Івано-Франківськ

Авіація Сил оборони вдарила по 13 районах зосередження росіян та озброєння

Триває сімсот вісімдесят дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

439639110 779263184386762 7396749224505544278 n

Протягом доби зафіксовано 62 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 14 атак в районах Новоєгорівки, Серебрянського лісництва на Луганщині та населених пунктів Терни і Торське Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 12 атак в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області, де ворог намагався покращити тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку захисники відбили 10 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області, де ворог 12 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, один раз атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснив чотири безуспішних атаки на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по двох зенітно-ракетних комплексах та 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили по пункту управління, двох засобах ППО та  району зосередження особового складу противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено