Івано-Франківськ

На Прикарпатті ліквідували підпільний цех з контрафактною побутовою хімією (ВІДЕО)

Фігуранти підробляли продукцію світових брендів. Вилучили контрафактної побутової хімії на 1,5 млн грн.

Screenshot 2024 05 22 10 04 37 703 edit com.facebook.katana scaled

Поліцейські викрили 38-річного директора підприємства, який орендував ангар в Івано-Франківську з метою виготовлення контрафактної продукції та організував виготовлення поліграфії з айдентикою світових лідерів у виробництві побутової хімії.

Інформацію про виготовлення підробок поліцейські отримали наприкінці минулого року, про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“До протиправної діяльності чоловік залучив кількох знайомих, серед яких розподілив обов’язки з виготовлення продукції, її реалізації та обліку отриманого прибутку”, – йдеться у повідомленні.

Кіберполіціянти встановили телеграм-канал, акаунти у соціальних мережах і на популярному інтернет-майданчику, за допомогою яких фігуранти рекламували та збували продукцію. Також вироби реалізовували у магазинах на території області й направляли замовникам поштою.

Слідчі провели 21 обшук у приміщенні цеху, в місцях зберігання та реалізації контрафакту, а також в помешканнях та автотранспорті фігурантів.

“Вилучили устаткування, документацію, банківські картки, телефони, комп’ютерну техніку, а також майже сім тисяч місткостей з контрафактною продукцією та сировиною загальною вартістю близько півтора мільйона гривень”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення усіх спільників фігурантів та каналів постачання сировини. За результатами буде прийнято рішення щодо оголошення підозри винним особам.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено